Nie ma nic gorszego niż uczucie niedosytu wzmagane dodatkowo dawką ognistej wody i siarczystej zabawy, dlatego po obiedzie na stół weselny wjeżdżają bogate półmiski pełne zimnych przekąsek:
• sałatka jarzynowa tradycyjna ( gyros / grecka ) – 1 do wyboru,
• brokuły z migdałami w oliwie czosnkowej,
• galantyna drobiowa,
• śledzie ( śledź w oleju z cebulką ),
• ryba po grecku,
• pstrągi faszerowane,
• szparagi zawijane w szynce w galarecie,
• rożki serowe w galarecie,
• kurczaki faszerowane ( terina łososiowo - szpinakowa ) - 1 do wyboru,
• ogórek i papryka konserwowe lub pomidor ( sezonowo ),
• babeczki faszerowane masą serową z łososiem lub roladki drobiowe faszerowane – 1 do wyboru.
Pod uwagę naszych szczęśliwych gospodarzy poddajemy również fakt, że możecie na nas liczyć o każdej porze dnia i nocy, a szczególnie w momentach kluczowych.
Dlatego dania gorące podajemy również np. o godz. 20:00, 22:00, 24:00, 02:00:
• Flaki wołowe,
• Forszniak - zupa gulaszowa wieprzowa,
• Golonka peklowana po chłopsku,
• Szaszłyki wieprzowe z papryką i cebulką,
• Udka pieczone,
• Gołąbki,
• Bigos,
• Barszcz z krokietem lub pasztecikami.